PREDSEDNIK ZVEZDE SE OGLASIO PRED DRUGI MEČ FINALA Čović: Ne reagujte na Javorove nenamerne greške i provokacije! (VIDEO)

22:05 | 14-05-2024

Košarka 0

Još se nisu slegli utisci sa prve utakmice finala plej-ofa ABA lige, a već nas očekuje drugi okršaj u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Nebojša Čović

 

Predsednik tima sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović, oglasio se na klupskom Jutjub kanalu, apelujući na navijače Zvezde da ni u drugoj utakmici ne reaguju na eventualne provokacije.

- Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici – rekao je Čović i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja.

Netrpeljivost KK Crvena zvezda i sudije Damira Javora traje već skoro punu deceniju, a sukob sa slovenačkim arbitrom prošle godine imao je i Miloš Teodosić, dok je nosio dres Virtusa, kada je umalo ušao u fizički obračun nezadovoljan jednom njegovom odlukom. Naravno, Javor je sa tog meča isključio srpskog košarkaša.

Podsetimo, Zvezda je prvi duel finalne serije plej-ofa rešila u svoju korist rezultatom 85:82, a druga utakmica na programu je u sredu od 19.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading