PRENOS NA ČAK TRI MESTA Evo gde možete pratiti drugi meč finala Zvezde i Partizana

09:31 | 15-05-2024

Košarka 0

Večeras nas čeka drugi meč finala ABA lige.

Zvezda - Partizan

Posle manje od 48 sati čeka nas i drugi meč finala ABA lige. U prvom je slavila Crvena zvezda, a videćemo ko će biti bolji večeras (19.30) u drugom duelu i da li Partizan eventualno može do brejka.

Zanimljivo, meč ćete moći da pratite na tri mesta. Na kanalu Arena Premium 1, putem televizije B92, kao i u lajv blogu sport. Alo.

Dakle, više nego dovoljno opcija za praćenje jako važne serije, pošto samo pobednik regionalnog takmičenja ide sigurno u Evroligu naredne sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Čestitam igračima na prvoj pobedi i vođstvu. Kao što ste videli, ova utakmica je bila dobra reklama za dva najbolja srpska tima. Ovo je utakmica ABA lige, ali je bila na vrhunskom nivou sa obe strane. Važno je bilo za našu ekipu pri rezultatu 26:35 da zaigramo odbranu i to smo uspeli. Detalji su odlučivali.Pokazali smo sjajan karakter, postigli koševe iz teških situacija. Odbrana je bila izuzetna, Partizan je poslednjih šest minuta davao koševe samo iz slobodnih bacanja.Partizan je odličan tim, a ovo je samo 1:0. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima. Pozivam ih da nas podrže i u narednom meču - rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos posle prve utakmice.

I trener Partizana Željko Obradović je bio zadovoljan prikazanim u prvoj utakmici od strane crno-belih.

- Izvanredna utakmica, gde su detalji odlučili. Čestitam protivniku na pobedi. Ponosan sam i zadovoljan kako je moja ekipa izgledala, to sam rekao u svlačionici.

Bitna je napomena da Zvezda do kraja serije neće moći da računa na Nikolu Topića koji je doživeo povredu i za njega je ovo finale - završeno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading