KO JE OBRISAO MINUT SNIMKA? Partizan se oglasio saopštenjem

17:18 | 19-05-2024

Košarka 3

Stigla reakcija crno-belih

metl
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaški klub Partizan oglasio se nakon tuče Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, košarkaša Crvene zvezde.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- KK Partizan izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se HITNO UKLJUČE NADLEŽNE SLUŽBE kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

Na dostupnim snimcima se vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi KOMPLETAN snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

KK Partizan javnosti daje na uvid dostupne snimke i pozova sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

I za kraj, KK Partizan kao kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan je to odbio! - navedeno je u saopštenju crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(3)

Loading
Marko

19.05.2024 17:30

Onaj ko ga je snimio i znao unapred sto ce se zbiti oko Zvezdine svlacionice...Partizanovi igraci sto su trazili u setnji pored svlacionice.Namesteno da se to desi organizator meca za sve je kriv a to su Partizan jer je domacin..

Slobo

19.05.2024 17:43

Hoce li se,ipak,doci do istine u ovom slicaju,ili ce biti kao i prilikom sacekuse ispred Arene.Manipulatori moraju snositi posledice,ali ne pospipati po simpatijama!

Marko

19.05.2024 18:31

PARTIZAN JE DOMACIN I SIGRNO IZBRISAO TAJ MIN.GROBARSKA POSLA OD DAVNINA SE ZNAJU KADA SU NEMOCNI STO RADE GROBARI I ZAGREBACKI PARTIZANI......