DEŠAVALE SU SE STVARI KOJE SU NEVEROVATNE Željko Obradović progovorio o incidentu pred derbi

23:41 | 19-05-2024

Košarka 0

Šesti uzastopni poraz crno-belih u večitom derbiju

Žoc
Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni AdmiralBet ABA lige, pošto su u trećem meču finala pobedili Partizan sa 82:76.

Nakon poraza u finalu, trener crno-belih Željko Obradović sumirao je utiske:

- Prvo da čestitam ekipi Crvene zvezde na osvojenoj tituli. Možda je teško reći da smo dali maksimum, ali... Probali smo da damo sve od sebe u ovim okolnostima. Dešavale su stvari koje su neverovatne, hvala navijačima na podršci. To je to - rekao je Žoc na početku svog izlaganja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govorio je Obradović o nezapamćenom skandalu koji se dogodio na jutros, kada su se potukli Džejms Naneli i Stefan Lazarević.

- Mi smo imali trening od 10 pred utakmicu, pitao sam kad oni dolaze, oni dolaze u 11.30, a ja sam završio trening pre 11, baš zbog toga da se ne bi viđali ali nisam mislio da će se nešto dogoditi, jer nema razloga. Rekli su mi ljudi šta se dogodilo, krenule se u ovakve i onakve priče. Ko je, kako, zašto započeo, to je ružna slika i ja ne opravdavam, da li je igrač Zvezde započeo, šta je uradio - rekao je Željko pa dodao:

- Stravično ružna slika, nisam ulazio na sajtove da gledam. Odluka da Naneli ne bude u timu je moja, mislio sam da posle svega nije spreman da igra. Stojim iza te odluke. Lazarević je dobar momak, ne znam šta se između njega i Nanelija dešavalo, sada svako treba da odgovara za svoje postupke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading