SENZACIJA Jokić predao krunu, Srbin i Denver posle totalne ludnice ispali od Minesote

04:29 | 20-05-2024

Košarka 0

Ko je ovo mogao da očekuje?

jok

Košarkaši Denvera predali su šampionsku krunu... U sedmoj utakmici na svom terenu, ekipa našeg Nikole Jokića poražena je od Minesote (98:90).

NBA liga dobija novog šampiona! Denver je imao sve u rukama ali je prosto neverovatno šta se desilo ekipi trenera Majka Melouna! Imali su 15 poena prenosti na poluvremenu, a onda se desio totalni slom. Minesote je napravila najveći preokret u istoriji majstorica i tako uspela da stigne do polufinala NBA lige!

Jokić nije mogao da pogodi sa distance, ali je onda uspeo da veže dve važne trojke, činilo se da je vratio svoj tim u igru, ali...

"Vukovi" su pokazali krakter i uspeli su da odbiju svaki napad! Džamal Marej je postigao 35 poena, Jokić je susret završio sa 34 poena i 19 skokova, ali to nije bilo dovoljno.

Na drugoj strani najbolji je bio Mekdenijels sa 23 poena, a isto toliko postigao je Tauns.

Ovome se niko u Denveru nije nadao! Posle dobre sezone očekivalo se da će i sada napasti krunu i da imaju kvaliet za tako nešto, ali nije bilo rešenja za mladim tim sa puno fizičkih vrlina.

Možda ovaj poraz Denver može i da obraduje navijače u Srbiji, ujedno ovo znači da će Jokić imati više vremena da se odmori i bude spreman za Olimpijske igre.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading