OZBILJAN POTRES U PARTIZANU Jaramaz tužio crno-bele!

14:25 | 21-05-2024

Košarka 0

Novi problem za crno-bele.

Ognjen Jaramaz

U jednom danu tri jako bitne informacije iz Partizana. Najpre da će Džejlin Smit najverovatnije dobiti novi ugovor. Potom da je Frenk Kaminski napustio Beograd, a najnovija je da je Ognjen Jaramaz - tužio crno-bele!

Informaciju donosi Republika koja navodi da je Jaramaz poslao tužbu protiv Partizana na adresu ELPA (Asocijacija evroligaških igrača)!

Navodno je Jaramazu zasmetalo kako i kada im Obradović zakazuje treninge, odnosno termini kada košarkaši moraju da budu u hali.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ono što je ostalo nedorečeno u prijavi, a što će Ognjen verovatno morati da objasni na eventualnom saslušanju, ako do njega dođe, ili u dopuni dokumentacije, je to da li je Žoc držao treninge previše rano, previše kasno, ili je možda držao igrače u hali duže nego što je to predviđeno i uobičajeno.

- Klub nije ni u kakvom prekršaju. To je igraču i klubu i potvrđeno od strane ELPA - rekli su iz Partizana za već pomenuti portal.

Kako navodi isti izvor, Jaramazu se takođe duguje određeni novac, ali to navodno nije predmet spora i nesuglasica na relaciji dve strane. Zapravo je, vrlo brzo i to rešeno.

S obzirom na to bek crno-belih ima aktivan ugovor i za narednu sezonu, sva je prilika da će uslediti sporazumni raskid dve strane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading