PUČE BOMBA U NBA LIGI Lebron Džejms napušta Lejkerse!

09:22 | 26-05-2024

Košarka 0

Čini se da je gotovo između slavnog kluba i jednog od najvećih košarkaša ikada.

Lebron Džejms
EPA-EFE/ALLISON DINNER SHUTTERSTOCK OUT

Puče prava bomba u NBA ligi. Kako stvari stoje gotovo je između Los Anđeles Lejkersa i Lebrona Džejmsa koji postaje slobodan igrač!

Ovu informaciju je doneo Rič Pol, agent jednog od najvećih košarkaša u istoriji.

- Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procenićemo situaciju i onda ćemo doneti najbolju odluku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako sada stvari stoje, izvesno je da će Lebron čekati da vidi koja će NBA ekipa draftovati njegovog sina Bronija pošto mu je želja da zaigraju zajedno.

 

 

Više puta je Džejms pričao o tome. Ranije je i potvrdio da bi mu ta jedna sezona sa sinom mogla biti i poslednja u karijeri.

Postoji opcija i da Džejms ostane u Lejkersima. On ima igračku opciju da iskoristi pravo i potpiše ugovor na dodatnu sezonu vrednu 51.000.000 dolara.

Ali, kao što smo rekli, najpre da vidimo koji tim će birati Bronija na draftu. Sa njim bi mogao da dobije i Lebrona, tako ujedno i prvi tandem otac-sin koji je zaigrao u istoriji NBA lige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading