AMBASADA SRBIJE U NEMAČKOJ SE OGLASILA Nema povređenih i uhapšenih državljana Srbije u tuči navijača u Berlinu

16:45 | 26-05-2024

Košarka 0

U tuči pristalica Olimpijakosa i Panatinaikosa koji učestvuju na završnom turniru košarkaške Evrolige u Berlinu, prema podacima nemačke policije nije bilo povređenih državljana Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, pozivajući se na Ambasadu Srbije u Berlinu

tuča navijača
Printscreen/Twitter

Kako se navodi, nadležni organi u Berlinu rekli su predstavnicima Ambasade da policija nema podatak da je neko od državljana Srbije povređen. 

- Policija je i u kontaktu sa bolnicama gde su prevezeni povređeni, ali prema njihovim podacima za sada nisu dobili potvrdu da ima neko ko je državljanin Srbije - naveli su iz Ambasade. 

Takođe, dodaju, prilikom legitimisanja svih uhapšenih i povređenih nije utvrđeno da je neko državljanin Srbije, stoji u saopštenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KAKVA ČAST ZA SRBINA Ilija Belošević deli pravdu na finalu Evrolige

- Ambasada nastavlja da prati slučaj, kako bi prikupila sve relevantne informacije i preduzela korake u skladu sa svojim nadležnostima, ukoliko za to bude bilo potrebe - rekli su iz Ambasade. 

Dvojica navijača su teže povređena, a još deset lakše tokom sinoćnje tuče pristalica Olimpijakosa i Panatinaikosa u Berlinu na završnom turniru košarkaške Evrolige.

Basketnjuz je jutros preneo pisanje nemačkih i grčkih medija, koji navode da su se navijači dva grčka kluba tokom noći sukobili na više lokacija u Berlinu.

Lokalna policija je navela da je u tuči učestvovalo oko 70 navijača, a neki od njih su koristili bejzbol palice i motke.

Košarkaši Olimpijakosa igraće danas od 17 časova protiv Fenerbahčea u meču za treće mesto na F4 Evrolige, dok je finale između Reala i Panatinaikosa na programu tri sata kasnije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading