ZVEZDA IDE PO TREĆI TROFEJ Sferopulos: Igrali smo kao tim

21:23 | 27-05-2024

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle meča u kojem je Zvezda pobedila FMP da su njegovi igrači sve vreme kontrolisali utakmicu i da su igrali kao pravi tim.

Janis
Marko Metlaš


Crvena zvezda je pobedila FMP i u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 98:75 i tako se plasirala u finale gde će imati priliku da osvoji devetu uzastopnu titulu.

- Čestitam igračima na plasmanu u polufinale. Zadovoljan sam prikazanim u kompletnoj seriji, posebno u drugom meču. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg sekunda, igrali samo kao pravi tim, imali 29 asistencija, imali smo pet igrača sa dvocifrenim učinkom - izjavio je Sferopulos na konferenciji za medije.

Sferopulos se osvrnuo na celu sezonu i poručio da njegova ekipa posle dva trofeja želi i treći.

- Sezona je izuzetno duga. Posle Evrolige i ABA lige, usledila je nokaut faza regionalnog takmičenja, a sada i nova iskušenja. Stigli smo do finala, želimo do trofeja, borićemo se do kraja - zaključio je Sferopulos.

Zvezda će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog meča između Partizana i Mege, u kojem "crno-beli" vode 1:0 u seriji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading