ZVEZDA NE MORA DA BRINE, A PARTIZAN? Oglasio se direktor ABA lige o igranju "večitih" u Evroligi

18:02 | 28-05-2024

Košarka 0

Da li će Srbija i naredne sezone imati dva predstavnika u elitnom takmičenju?

Nedović
ABA liga/Dragana Stjepanović

Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović, istakao je da je imao sastanak u Berlinu sa ljudima iz Evrolige i da je dobio pozitivne signale kada je u pitanju budućnost regionalnog takmičenja i činjenica da se očekuje da naredne sezone i Partizan i Crvena zvezda budu deo elite.

- Boravio sam u Berlinu, imao sam sastanke sa ljudima iz Evrolige. Neke informacije nisu na adekvatan način prenešene. Ono što je sigurno, Evroliga će se igrati u Beogradu i naredne sezone - rekao je Vojinović.

Ističe da će crveno-beli sigurno igrati Evroligu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Siguran sam da to mesto pripada Crvenoj zvezdi po plasmanu u ABA ligi. Mi se ne zadovoljavamo samo tim mestom. Nekada smo imali tri, sada ima ta neka informacija da smo upitni, ali sam uveren da će i to biti kako treba, jer je ovaj region i Beograd pokazao kakav je košarkaški grad. Pitajte to i Makabi i sve čelnike Evrolige.

Šta će biti sa Partizanom?

- Ono što je Partizan uradio prethodnih sezone, pre svega dolaskom Obradovića, pretplatnim ulaznicama, bili su i na korak od F4, mislim da je i Partizan mnogo bliži u odnosu na ostale konkurente u ovoj konstalaciji dok ne budu igrali klubovi iz Evrolige. Kada se ruski klubovi vrate, to je onda pitanje za ljude Evrolige - naveo je Vojinović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading