OBRADOVIĆ SE OTVORIO Evo kakva je povreda Pantera i da li ima razloga za brigu

20:52 | 30-05-2024

Košarka 0

Trener crno-belih posle utakmice sa Megom.

Panter i Obradović

Puno je bilo pozitivnih stvari u pobedi Partizana nad ekipom Mege. Jedina loša vest za crno-bele je povreda kapitena Kevina Pantera.

Amerikanac je ubacio 10 poena u prvoj deonici, tokom druge je sedeo na klupi sa ledom na kolenu, da bi se u drugom delu igre nije ni vraćao na parket.

- Brine povreda Pantera, sutra će se više znati o njegovom stanju - rekao je trener crno-belih Željko Obradović. 

Obradović je potom prokomentarisao i samu utakmicu.

- Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale. Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća.

U finalu će Partizan odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

- Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Santoša. Panter je povređen, tek ćemo sutra znati kakva je situacija, problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali - zaključio je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading