OBRADOVIĆ SE OTVORIO Evo kakva je povreda Pantera i da li ima razloga za brigu

20:52 | 30-05-2024

Košarka 0

Trener crno-belih posle utakmice sa Megom.

Panter i Obradović

Puno je bilo pozitivnih stvari u pobedi Partizana nad ekipom Mege. Jedina loša vest za crno-bele je povreda kapitena Kevina Pantera.

Amerikanac je ubacio 10 poena u prvoj deonici, tokom druge je sedeo na klupi sa ledom na kolenu, da bi se u drugom delu igre nije ni vraćao na parket.

- Brine povreda Pantera, sutra će se više znati o njegovom stanju - rekao je trener crno-belih Željko Obradović. 

Obradović je potom prokomentarisao i samu utakmicu.

- Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale. Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća.

U finalu će Partizan odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

- Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Santoša. Panter je povređen, tek ćemo sutra znati kakva je situacija, problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali - zaključio je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

ŽKK Crvena zvezda
Košarka

Veliki dan za košarku u Srbiji!

19:51

17 oktobar, 2024

Košarka

Košarkaški savez Srbije je postigao dogovor sa strateškim partnerom Arena Sport TV da utakmice Prve ženske lige Srbije od narednog vikenda budu direktno prenošene, svakog vikenda po jedna utakmica, dok će polufinalne i finalna serija PŽLS kompletne biti uživo u prenosima na kanalima našeg najpoznatijeg sportskog provajdera.

Komentari(0)

Loading