KABOKLO NAJAVIO SERIJU SA ZVEZDOM: Teško je, imali su naklonost sudija

13:50 | 01-06-2024

Košarka 0

Centar crno-belih izneo očekivanja pred finalnu seriju sa Zvezdom.

KK Partizan, Bruno Kaboklo
Foto: ATA Images

Preostala je samo finalna serija između Crvene zvezde i Partizana za kraj sezone na domaćoj sceni. Svestan je centar crno-belih Bruno Kaboklo da će njegov tim imati težak posao.

Posebno zato što je od prethodnih šest utakmica sa najvećim rivalom, Partizan svih šest - izgubio.

- Teško je, naročito zbog činjenice da je od tih šest utakmica čak pet bilo na njihovom terenu, a te utakmice su baš naporne. Posebno jer su i sudije malo naklonjenije domaćem timu u tim situacijama, pred njihovom publikom, ali i to je košarka. Ne žalim se. Ne možemo da kontrolišemo sve, čak i u takvim okolnostima smo mogli da pobedimo.

Otkrio je Brazilac i šta njegov tim mora da uradi kako bi stigao do trofeja u Superligi Srbije.

- Osnovno je da držimo fokus svih 40 minuta. Ako to uradimo možemo da pobedimo. Moramo da nastavimo da se borimo, ali opet kažem, taj fokus je ključan. Takođe moramo da smanjimo izgubljene lopte, da biramo pametne šuteve, da budemo strpljivi u igri.

Naporna sezona je ostavila traga na igračima, ali Kaboklo poručuje da to ne sme da bude izgovor u igri.

- Sada su svi umorni, imamo i povreda, mislim da je isto u oba tima. Ipak, nema potrebe da tražimo alibi. Uveren sam da ćemo se boriti i dati sve od sebe da pobedimo. Kao sportisti i profesionalci moramo da se nosimo i sa teškim porazima. Da ustanemo, da budemo bolji, snažniji i spremniji. Verujem da ćemo biti takvi u ovom finalu - zaključio je Brazilac.

Prvi meč između Crvene zvezde i Partizana zakazan je za ponedeljak od 20 časova u Pioniru.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading