OGLASIO SE I VASA MICIĆ Nisam pričao sa Jokićem, ali voleo bih da igra u Parizu

16:00 | 05-06-2024

Košarka 0

Nemam informaciju hoće li Nikola Jokić igrati u Parizu, super sam drugar sa njim, u odličnim odnosima smo, ali nismo pričali o tome, rekao je srpski košarkaš Vasilije Micić

Vasilije Micić
AP Photo

Plejmejker NBA ligaša Šarlota bio je danas gost na svečanoj ceremoniji dodele automatskih spoljašnjih defibrilatora nacionalnim sportskim savezima u okviru partnerstva Olimpijskopg komiteta Srbije (OKS) i kineske kompanije "Mindray".

- Odluka je njegova, kao što ste videli i prošle godine, ekipa koja je otišla na Svetsko prvenstvo bez pritiska i sa nedostatkom nekih igrača, ostvarila je neverovatan rezultat. Smatram da u reprezentaciju treba da dođe ko može, da se ne stvara neka veštačka tenzija, jer kada se već ode tamo treba da budem maksimalna posvećenost i koncentracija. Sada konkretno što se Nikole tiče, lično bih voleo jer to naš najbolji igrač ikada. Igranje sa njim je privilegija, osećaj je prelep. Šta on odluči, ja sam kao drugar podrška u svemu - rekao je Micić. 

VASA MICIĆ I MISTERIOZNA LEPOTICA Reprezentativac Srbije LUDOVAO na rođendanu VRELE GRKINJE (FOTO/VIDEO)

On je dodao da pauzu posle završetka NBA sezone koristi za trening i da se raduje duelu sa Amerikancima na olimpijskom turniru.

- To je samo jedna utakmica, posle nje slede ostale, ali siguran sam da možemo da odigramo dobro i taj meč i ceo turnir - istakao je Micić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading