TEODOSIĆ NIJE BIO NA DODELI PEHARA Da li Miloš napušta Zvezdu? Evo šta je rekao Čović

20:52 | 06-06-2024

Košarka 2

Predsednik crveno-belih opširno govorio o raznim temama.

tanjug
Tanjug

Pošto je Crvenoj zvezdi dodeljena titula šampiona Srbije, predsednik kluba, Nebojša Čović, održao je konferenciju za medije.

Između ostalog, bilo je reči o Milošu Teodosiću, koji nije bio na spomenutoj ceremoniji, što je navelo neke da se zapitaju da li Valjevac ostaje na Malom Kalemegdanu sledeće sezone:

ZVEZDA PONOVO ŠAMPION DRŽAVE Sferopulos poručio: Igrači su pokazali glad za osvajanjem trofeja, ponosan sam na njih

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mislim da će biti sve u redu. Ta odluka je na Milošu. Ako on može i hoće da izdrži. Ja mislim da on treba da ostane u košarci i kada ne bude profesionalni igrač. Jer taj kvalitet i tu košarkašku inteligenciju ne možete baš da sretnete stalno. To se čak teško dobija i treningom, to je nešto što se nosi, urođeno. 

Potom je govorio o transferima za sledeći sezonu:

- Krenuću od Hange, on je povređen, ovih dana treba da vadi igle iz ruke. On ima ugovor još godinu dana, videćemo u razgovoru sa trenerom i stručnim štabom kakav je pristup. Za sada je završen Plavšić, završen je Rokas, mislim da ćemo i sa Jagom neke stvari dodatno doraditi.

- Što se tiče imena koja se pominju i vrte to je tako svake godine. Mi od kraja ABA lige radimo intenzivno na pojačanjima. Ne mogu to da vam kažem jer se još igraju neki šampionati, ali dosta je vruće to što se priča po medijima. Biće još pojačanja, radi se na tome i biće još igrača koje možemo da dovedemo na osnovu onoga što su zahtevi i predlozi našeg trenera i stručnog štaba - dodao je on. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(2)

Loading
Milan

06.06.2024 21:18

Човека била срамота на који начин / на превару/ су дошли до титуле.

Rile

06.06.2024 21:36

Ne smem da komentarišem jel izgleda da je uveden verbalni delikt ako komentarišeš Čovića kao nekada za Tita. I on je bio zlotvor za Srbiju i srbe a i ovaj nje daleko od njega.