ČISTKA NA MALOM KALEMEGDANU Crvena zvezda se oprostila od dva igrača u jednom danu

15:35 | 10-06-2024

Košarka 0

Velike promene u redovima crveno-belih

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

KK Crvena zvezda potvrdio je oproštaj od Majka Tobija i Fredjja Gilespija. To je novi potez u osvežavanju ekipe pred novu sezonu, očekuju se nova i brojna pojačanja.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da Majk Tobi i Fredi Gilespi nisu više članovi našeg kluba. Obojica igrača imali su ugovore koji su istekli sa poslednjom utakmicom našeg tima u takmičarskoj sezoni 2023-2024.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Klub ovom prilikom želi da se zahvali Majku i Frediju na svemu što su učinili noseći dres Crvene zvezde, ali i predstavljajući naš klub van terena.

Posvećenost koju su pokazali kao deo ovog kluba i tima do poslednjeg dana, čak i kada su mogli da se vrate svojim kućama i imali dozvolu kluba za to, govori da smo izabrali dobre ljude koji su stavili interes Crvene zvezde i tima ispred svojih ličnih.

Ostaće zapisano i da su kao deo tima KK Crvena zvezda Meridianbet za sezonu 2023-2024 osvojili tri trofeja, i dali svoj doprinos u još jednoj trijumfalnoj sezoni.

KK Crvena zvezda Meridianbet ovom prilikom želi Frediju i Majku puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u nastavku njihovih profesionalnih karijera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading