"NE SPOMINJI ME" Nastavlja se sukob Atamana i Barcokasa: Možda nekad osvojiš Evroligu

09:27 | 11-06-2024

Košarka 0

Haos u grčkom šampionatu se nastavlja.

ergin

Panatinaikos je smanjio zaostatak u finalnoj seriji šampionata Grčke protiv Olimpijakosa na 2:1 tako što je slavio na svom terenu. 

LEGENDARNI HRVAT NE DA NA OBRADOVIĆA Ataman? Mora da radi 100 godina da bi stigao Željka

S obzirom na to da je Jorgos Barcokas, trener Olimpijakosa, na konferenciji za medije posle druge utakmice spominjao suparničkog kolegu Ergina Atamana, posle treće je stigao odgovor:

- Čuo sam da me je moj prijatelj Barcokas spominjao na prošloj konferenciji. Prijatelju, molim te, ne spominji me. Ja radim svoj posao, ti radi svoj posao. Ne budi ljubomoran. Možda u budućnosti osvojiš Evroligu sa Olimpijakosom jer navijači to od tebe očekuju. Čuo sam da je pričao o mojoj diskvalifikaciji nakon prošle utakmice i mislio je da ću opet uraditi tako nešto. Ovo je moj posao i sudije me nekada isključe, a ti radi svoj i ne spominji me. Jasan sam oko ovoga - rekao je Ataman.


Trener "zelenih" je ovoga puta pohvalio sudije.

- Želeo bih da pohvalim igrače zbog utakmice koju smo odigrali, pokazali smo da smo najbolji u Evropi. Ovako smo igrali cele sezone. Samo da igramo košarku. Žalio sam se i protiv Arisa u Solunu i u ovoj finalnoj seriji i samo kažem da nas puste da igramo košarku, a ne američki fudbal i sudije mi kažu da sam u pravu - poručio je Ataman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading