SADA JE SVE SHVATIO Dončić se pokajao kao nikada, ne može da veruje šta je uradio

08:01 | 14-06-2024

Košarka 0

Luka Dončić bio je iskren posle poraza u trećem meču finala NBA lige od Bostona

Luka Dončić
AP Photo

Luka je isključen na četiri minuta do kraja meč. U razgovoru sa novinarkom Malikom Endrjuz naglasio je da veruje da bi njegov tim dobio meč da nije morao da napusti parket.

- Osećam da bi ishod bio drugačiji, ali sam verovao da možemo da dobijemo meč, verujem u svoje saigrače. Očigledno, Kajriju bi pomoglo da sam bio na parketu, mislim da bi ishod bio drugačiji, ali to ne može da se zna - rekao je Dončić.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Osećam da sam izneverio saigrače. Nisam napravio najpametniji potez. Morate da date sve u finalu. Malo smo bili umorni. Kajri je bio sjajan, zahvalan sam što je ovde. Rekao sam odmah saigračima da sam ja kriv, da ne smem to da radim, posebno ne u velikom finalu. Drugačije je u ligaškom delu sezone.

Luka ima problema sa povredama.

- Osećam se da sam na 100 odsto. Kažem to jer ne tražim izgovore i alibije. Ima mnogo utakmica, mnogi su 'izudarani'. Osećam da mogu još bolje, posebno mogu više da pomognem saigračima. Igra se neka druga vrsta odbrane u doigravanju, moram više da im pomognem - kazao je Luka i dodao da će verovatno i pre četvrte utakmice da dobije injekciju protiv bolova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading