EMOTIVAN OPROŠTAJ LEDEJA OD PARTIZANA Hvala Srbiji i "grobarima" koji su me naučili šta je prava strast

15:00 | 21-06-2024

Košarka 0

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je zvanično raskinuo ugovor sa Zekom Ledejom

Zek Ledej
Marko Metlaš

Ledej (30) je bio član Partizana od 2021. godine. On je pre Partizana igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olimpijakos, Žalgiris i Olimpiju iz Milana. 

Crno-beli su se oprostili od Ledeja, a sada se oglasio i Zek: 

-  Zaista, hvala Vam od mene i moje porodice za prethodne tri godine. Bila je to sjajna avantura, uz neke teške i mnoge lepe momente, rastao sam u životu uz njih. Hvala zemlji Srbiji što me je ugostila i što sam se osećao kao kod kuće. Hvala Grobarima koji su me naučili pravoj strasti i verovanju koje može jedna navijačka grupa da ima. Ono što možete da uradite je neverovatno i u momentu je nemerljivo - napisao je Ledej, pa nastavio:

SADA JE ZVANIČNO Partizan se posle Pantera oprostio i od Ledeja

Hvala svim saigračima i stručnom štabu na tri godine prijateljstva i neverovatnih sećanjima koje smo izgradili kroz rad i glad za najvećim visinama. Hvala medicinskom osoblju i klubu, hvala za rast od Evrokupa do Evrolige i hvala na velikoj podršci od dna do vrha. Najviše, hvala treneru Obradoviću koji je verovao u mene. Ekstremno sam zahvalan što si me učio i što si mi pomogao da rastem kao osoba u poslednje tri godine - napisao je Ledej, a onda na srpskom zaključio:

- Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane - zaključio je Ledej.

Zek Ledej će igrati od sledeće sezone za Olimpiju Milan. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading