DŽORDAN KOD SRPSKOG ZETA PRIČAO O JOKIĆU Amerikanac otkrio zašto se ljubi tri puta: Rekao bi mi da nisam više tamnoputi Srbin

17:44 | 25-06-2024

Košarka 0

Zanimljiva priča košarkaša.

app

Nikola Jokić se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Srbije. U međuvremenu, dok vlada pauza u klupskoj košarci, u Sjedinjenim Američkim Državama se "vrte" epizode raznih podkasta.

OVO SU SVI ČEKALI Jokić se odazvao Srbiji, evo u kom izdanju je došao u "Kraun plazu" (VIDEO)

Tako je upravo srpski košarkaš bio tema u "Podkast Piju" kod Pola Džordža, kome je u goste došao Diandre Džordan, član Denver Nagetsa. Evo šta je gorostasni centar imao da kaže o popularnom Džokeru:

- Brate, znaš šta je ludo… Video sam Bobana i Jokića kako rade nešto poput tri poljupca. Setio sam se kako sam to viđao u Evropi, ali ljudi se tamo ljube po dva puta, ne tri. Odmah sam pitao Jokića zašto se tri puta ljubi sa Bobijem - rekao je Džordan gostujući kod Pola Džordža, inače oženjenog devojkom iz Srbije, Danijelom Rajić, pa dodao:

- On mi kaže kako je to srpski običaj, a ti si tamnoputi Srbin (smeh). Jednog dana, posle neke pobede, prišao mi je i pomislio sam: ‘Čoveče, to je to, dešava se’. Pomislio sam kako ne smem da uprskam, jer ako bih uprskao verovatno bi mi rekao da više nisam tamnoputi Srbin. Poljubili smo se tri puta i rekao mi je da sam bio dobar. Posle toga je to postala naša stvar. Sada me zovu Džordanović. I meni je to skroz kul.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading