AVRAMOVIĆ O OSTANKU U PARTIZANU Šta će biti sa klubom, to me ne zanima u ovom trenutku

13:10 | 07-07-2024

Košarka 0

Košarkaški reprezentativac, Aleksa Avramović, priprema se za Olimpijske igre u Parizu

alo

Aleksa je i dalje igrač Partizana, ima ugovor sa crno-belima, ali je i dalje neizvesna njegova sudbina kada je reč o klupskom statusu. 

U razgovoru za "Meridijan sport", Aleksa je govorio o toj temi. 

- Ne zanimaju me te priče, trista posto sam fokusiran na reprezentaciju. Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotačinje. Šta bude, biće. Dobro smo odradili ove dve probe, naučili smo dosta iz toga. Čini mi se da smo drugu utakmicu igrali sa većim intenzitetom nego prvu. U smislu da smo povećali broj tih presečenih lopti, što nam je donelo dosta lakih poena. U narednoj nedelji nas čeka taj meč sa Francuskom, pa ćemo se onda u završnoj sedmici u Abu Dabiju sresti sa Australijom i SAD, za kraj sa Japanom, tu u Areni, pred našom publikom - rekao je Avramović pa nastavio o reprezentaciji Srbije:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OTVORILA SE KVALITETNA I JEFTINA OPCIJA ZA PARTIZAN Iznenađujući prekid saradnje, OVAJ igrač je slobodan

- Treniramo jako. Pripreme su uvek dosta intenzivne. Dosta se trenira, dosta se dobija informacija, dosta se uči. Ali, svima je nama ovde lepo, svi volimo što smo u reprezentaciji. Nama je stvarno lepo. Uživamo… Stvarno je privilegija biti ovde. Ništa nije drugačija. Timska hemija je fantastična. Ostalo nam je još 20-tak dana, ni toliko, do odlaska na Olimpijske igre. Stvarno se spremamo jako i želimo da napravimo neki rezultat kojim ćemo obradovati naciju - zaključio je Avramović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading