BRUKA ZA KOŠARKU I SPORT Ukrao Jokiću MVP nagradu, a zbog ovoga se ponovo našao na stubu srama (VIDEO)

18:22 | 08-07-2024

Košarka 0

Neverovatno šta ovaj čovek radi.

app

Mnogo prašine se podiglo kada je Džoel Embid odlučio da zabode Francuzima nož u leđa i da se opredeli da nastupa za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država. 

STIŽE POJAČANJE ZA JOKIĆA Reprezentativac Hrvatske potpisao za Nagetse

Ovaj potez je većina okarakterisala kao kukavički, pošto ne može da se domogne do trofeja u NBA ligi, pa bar nekako da kompenzuje neuspehe u karijeri.

Iako smo od Embida navikli da se sramoti gde god da se pojavi, on uvek pronađe način da ponovo šokira javnost. Tako je na društvenim mrežama isplivao snimak na kome se vidi da tokom treninga popularni Džo Džo glumi i pokušava da iznudi faul!

Izuzetno je važno napomenuti da je poprilično skandalozno tako se ponašati na trening sesiji, a ako se na to doda da su Amerikanci igrali protiv srednjoškolaca... Onda sramota Embida dodatno dobija na značaju.

 

 

Podsetimo, Džoel Embid je "ukrao" MVP nagradu Nikoli Jokiću 2023. godine pošto je u medijima kukao kako bi trebalo da je dobije. Na kraju je čitava situacija bila pogoršana pričom o rasizmu, pa samim tim Srbin nije imao šanse da dobije priznanje iako ga je zaslužio.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading