"RAZUMITE ME, MAJKA SAM" Oglasili se roditelji Darija Šarića posle prebijanja njihovog sina

14:42 | 09-07-2024

Košarka 0

Nije im nimalo lako.

fiba

Hrvatski košarkaš i reprezentativac, Dario Šarić, našao se u centru skandala pošto se potukao sa grupom Grka u Atini posle poraza njegovog nacionalnog tima.

Povodom spomenutog slučaja, oglasili su se roditelji proslavljenog igrača, a otac Predrag je istakao da se ljuti na svog sina:

- Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je i profesionalni košarkaš, ne bi se smeo dovoditi u takve situacije i biti deo takvih afera i skandala. Ni on ni iko od njih jer su oni elitni košarkaši i poznati sportisti, uzori mladima. Što je još važnije od toga, nikad ne znam ko može izvući nekakav nož, ubode te sa strane - rekao je stariji Šarić za "net.hr", pa nastavio:

- Istina, ne znamo šta se dogodilo, jasno mi je da se ponekad čovek mora braniti. Bio je s njima i mali Jedvaj, možda su momci hteli da izađu malo s njim da se podruže se, otišli u klub i dogodilo se šta se dogodilo. Možemo da pričamo šta se dogodilo prema snimku koji smo svi videli. Očito je neko nekom nešto dobacio, Dario je išao da brani Ivicu, uleteli su redari i nastao je šou.

Reč je imala i majka Veselinka:

- Ne bih htela da pričam mnogo o tome. Ne znam detalje, jer me ne zanimaju. Samo mi je mučno. Shvatite me, majka sam. S Darijom je sve u redu i to je najbitnije. Valjda su ih tamo napali, onisu se malo odbranili, nema sad tu neke posebne priče. Dario se juče vratio u Šibenik.

ŠARIĆ LEŽAO BEZ SVESTI Jezivi detalji skandalozne tuče u kojoj su učestvovali hrvatski košarkaši

I kasnije je insistirala na tome da je ne zanimaju detalji:

- Ne znam jesu li bili u Pireju, Atini, šta se dogodilo, ko ih je napao, tj. s kime su se sukobili. Nisam išla u te detalje s Darijom, ali ne verujem da su bili navijači. Mislim da je bila lokalna ekipa. Bili su gosti. Sumnjam navijači. Meni je najbitnije da je Dario dobro i kad je rekao da je dobro, kad sam videla da je okej, nisam ga puno pitala.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading