SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI "Kobra" ponovo na Malom Kalemegdanu

10:02 | 21-07-2024

Košarka 0

Crveno-beli polako, ali sigurno zatvaraju roster za narednu sezonu.

Ognjen Dobrić

 

Doskorašnji košarkaš Virtusa iz Bolonje Ognjen Dobrić vratio se posle godinu dana u Crvenu zvezdu i potpisao ugovor na tri godine, zvanično je objavio klub.

- Prošlu sezonu proveo je u Virtusu i Bolonje iz koga stiže bez obeštećenja, a pre toga je sedam sezona nosio crveno beli dres i brojnim titulama i utakmicama, ostavio veliki trag u istoriji kluba - naveli su iz Zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dobrić je do sada odigrao 435 utakmica u crveno-belom dresu, i trenutno je na trećem mestu večne liste po broju odigranih mečeva. Postigao je 3.669 poena, odigrao je 165 evropskih duela i ujedno je jedan od najboljih strelaca Crvene zvezde u evropskim utakmicama sa 1.171. postignutim poenom.

Osvojio je čak 15 trofeja noseći dres Crvene zvezde - četiri ABA lige, šeat spskih šampionata, četiri Kupa i Superkup ABA lige.

Proglašavan je za najkorisnijeg igrača srpske lige (2017), bio je MVP Kupa Radivoj Koraća (2023) i najkorisniji igrač finala ABA lige (2022). Osvajač je srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije na SP u Manili.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading