JE L' ON LUD ILI NAS ZEZA? Embid daje šizofrene izjave - izdao svoju zemlju zbog Amerike, pa opet šokirao

18:34 | 21-07-2024

Košarka 0

Neverovatno je šta ovaj čovek radi u poslednje vreme.

jok

NBA košarkaš i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, Džoel Embid, pristavši da igra za spomenutu selekciju je doneo samo još jednu u nizu šokantnih odluka.

Iako je rodom iz Kameruna, njemu ni u jednom trenutku nije palo napamet da igra za taj nacionalni tim. Štaviše, prvo je obećao Francuzima da će igrati za njih, a onda se predomislio i pojačao "drim tim" za predstojeće Olimpijske igre.

NIKO GA NE VOLI - OSIM JOKIĆA Ceo svet priča o Nikolinom potezu, navijači zapanjeni (VIDEO)

Onda, dajući intervju za medije, otkrio je da se uopšte ne oseća kao Amerikanac, već isključivo kao Kamerunac?! 

- Ne, ne mogu reći da se osećam kao Amerikanac. Ja sam Kamerunac i tako se osećam. Uvek će biti tako. Tamo sam rođen, tamo sam odrastao, video sam borbu za opstanak. To je jedan od razloga što sam na kraju uspeo - rekao je popularni Džodžo, pa dodao:

- Počeo sam da se bavim košarkom sa 16 godina. Nije lako uspeti u današnje vreme kada se tako kasno baviš sportom, pogotovo zato što momci ovde u Americi počinju veoma rano, kao deca. Bilo je veoma teško snaći se, ali sam uspeo - rekao je Džoel Embid.

S obzirom na to kako govori o rodnoj zemlji, postavlja se pitanje zašto nikada nije bar razmislio o tome da obuče kamerunski dres, pogotovo što bi takav potez nezamislivo mnogo značio za razvoj košarke u toj afričkoj državi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading