BOGDAN POSLE JAPANA Moramo bolje odbranu da igramo i da ne padamo energetski tokom utakmice

23:00 | 21-07-2024

Košarka 0

Košarkaši Srbije ubedljivo su savladali Japan rezultatom 119:100 u pretposlednjem prijateljskom meču pred Olimpijske igre

košarkaška reprezentacija Srbije

U reprezentaciji Srbije najefikasniji je bio Nikola Jokić sa 18 poena i šest asistencija, Filip Petrušev je dao 17, kapiten Bogdan Bogdanović 15 poena, uz osam asistencija, Ognjen Dobrić 14, a Vasilije Micić 12. 

Prvi put je od okupljanja reprezentacije zaigrao i oporavljeni Nikola Jović. Pokazao je da je povreda prošlost i da je spreman za Olimpijske igre. Jović je igrao 14 minuta i postigao četiri poena.

Kod Japana se istakao Rui Hačimura sa 29 poena, Juki Kavamura je dao 12, a Juta Vatanabe 10. Srbija će sutra uveče, takođe u Areni, igrati protiv Grčke, u generalnoj probi za Olimpijske igre. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MOĆAN TIM IMA KANADA Razbili protivnika Srbije na Olimpijskim igrama i to na kakav način

Po završetku meča, Bogdan Bogdanović je za medije izjavio: 

-  Sanirao sam povredu, samo da se vratim fizički. Možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali moramo da igramo bolje odbranu pre svega i moramo veću energiju da imamo tokom cele utakmice, da ne padamo. Oni su dobri šuteri, igramo protiv dobre, šuterske ekipe. Treba se fokusirati na nas, na pripreme - rekao je Bogdan, pa dodao: 

- Hvala navijačima na podršci, znači nam mnogo i mnogo je lakše pred njima. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading