ZVEZDAŠI U TRANSU Crveno-beli još nisu završili sa pojačanjima

12:40 | 26-07-2024

Košarka 0

Trener Sferopulos ostao zagonetan

Janis Sferopulos

Crvena zvezda je odradila odličan posao do sada kada je reč o pojačanjima. Crveno-beli su doveli Kodija Milera Mekintajera, Ajzeu Kenana, Nikolu Kalinića, Uroša Plavšića, Majka Dauma i Ognjena Dobrića.

Ipak, stiče se utisak da je Zvezdi potrebna startna četvorka, a trener crveno-belih Janis Sferopulos je ostao zagonetan po tom pitanju.

On je za grčku "Gazetu" govorio o tome da li je šampion ABA lige kompletirao roster ili ne.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Da li smo završili sa pojačanjima? Možda i ne. Kao prvo, pojačanja koja smo doveli su tu da ojačaju već postojeći roster, ali mi želimo košarkaše koji imaju plej-of iskustvo, kao i iskustvo igranja u finalima. Takođe, da ojačamo srpski element koji bi jedan srpski tim trebalo da ima sa što više domaćih igrača koje možete da pronađete.

To je ono što smo pokužavali da uradimo. Imamo pun roster, imamo tri igrača na skoro svakoj poziciji i mislim da je sada samo do nas da budemo još bolji u Evropi u odnosu na prošlu godinu. Prošla sezona se završila vrlo dobro, osvojili smo tri titule, ali želimo bolje u Evropi, da budemo konkurentni u svakoj utakmici - rekao je trener Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading