"NAJBOLJI IZBOR KOJI SAM MOGAO DA NAPRAVIM" Nilikina oduševljen zbog dolaska u Partizan

11:10 | 07-08-2024

Košarka 0

Francuz jedva čeka da zaigra u crno-belom dresu

Frenk Nilikina

Francuski reprezentativac Frenk Nilikina govorio je o prelasku u redove Partizana.

On je za Meridian sport oktrio da je presrećan zbog dolaska u redove crno-belih i da mu je saigrač iz reprezentacije Matijas Lesor mnogo toga pričao o Partizanu.

- Od prvog dana kada su saznali da sam potpisao ugovor sa Partizanom, osetio sam ljubav navijača. Tu njihovu energiju. I to veoma cenim. Osećam da su navijači neverovatni. Mathias Lessort mi je već pričao mnogo toga. Rekao mi je samo najbolje. Da je to sjajna prilika za mene. Najbolji izbor koji sam mogao da napravim. Da ću da uživam, da će boravak u Partizanu pomoći mom ličnom napretku, košarkaški, ali i kao ličnosti, generalno - rekao je Francuz.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je da su crno-beli i prošle godine želeli da ga dovedu.

- Zvali su me i prošle godine, ali tada sam odlučio da ostanem u NBA. Ali, sada sam rešio da se vratim u Evropu, Partizan me ponovo kontaktirao. I – bio je lak izbor. I dok sam bio u NBA gledao sam neke utakmice, trener Željko Obradović je jedan od najboljih u istoriji. I, kao što sam već rekao, ta ljubav navijača, strast koju osećaju prema klubu i timu, je sjajna i neverovatna. Jedva čekam da posle Olimpijskih igara odem tamo - zaključio je Nilikina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading