PRAVAC PARTIZAN Emotivan oproštaj od Zadra pre dolaska u Beograd

18:45 | 12-08-2024

Košarka 0

Sve je spremno za predstavljanje u crno-belom dresu.

Arijan Lakić

Okupiće se tim Partizana narednog ponedeljka na početku priprema za novu sezonu, a među novim licima će biti i ono Arijana Lakića.

Iako još uvek nije objavljen dolazak plejmejkera Zadra, to će biti urađeno uskoro. Zato se 24-godišnjak oprostio emotivno od hrvatskog kluba.

- Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan. Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete.

Inače je Partizan do sada objavio dolaske Gabrijela Lundberga, Frenka Nilikine i Vanje Marinkovića. Ugovore su potpisali i Duan Vašington, Karlin Džons, Isak Bonga, Ajzeja Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Sterling Braun, Mitar Bošnjaković, Mario Nakić, a uskoro će to učiniti i Aleksej Pokuševski.

Preostaje samo da se reši status Bruna Kabokla, pa da Partizan kompletira tim za narednu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading