KOŠARKAŠI AMERIKE IZBEGLI DOPING KONTROLU: Direktor "drim-tima" otkrio tajnu koja će razbesneti navijače!

11:08 | 14-08-2024

Košarka 0

Sramotno ponašanje i trikovi...

Košarkaška reprezentacija Amerike

Grent Hil, direktor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, otkrio je dugo čuvanu tajnu "drim-tima" vezanu za doping kontrolu.

Legenda NBA lige bio je deo američkog sastava na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, kada su Karl Meloun i ekipa u meču za zlato pobedili selekciju Jugoslavije.

- Bilo je sjajno, osvojili smo zlato, imali smo sjajan tim, ali ima jedna istinita priča. Niko nije hteo da bude najbolji strelac na utakmici jer niko nije hteo da ide na doping test posle. Shvatili smo sistem, uvek su testirali najboljeg strelca. Obično je to bio Karl Meloun. Zato smo u finišu svake utakmice samo dobacivali loptu jedan drugom, niko nije hteo da postigne koš. Svi su mislili da igramo nesebičnu i timsku košarku, a zapravo samo nismo hteli da idemo da doping test i ostajemo još sat vremena posle utakmice u dvorani jer sve to zaista traje dugo - rekao je Hil.

Osim njega i Melouna, reprezentaciju SAD činili su asovi poput Čarlsa Barklia, Šekila O'Nila, Hakima Olajdžuvona, Skotija Pipena, Redžija Milera, Gerija Pejtona, Dejvida Robinsona.

Komentari(0)

Loading