JAVIO SE PONITKA Otkrio pravu istinu o Obradoviću i Partizanu

20:51 | 15-08-2024

Košarka 0

Poljak rešio da otvori dušu.

Mateuš Ponitka

Očekivalo se daleko više od Mateuša Ponitke u Partizanu. Može se reći da je Poljak podbacio, ali će epizodu u Beogradu pamtiti po lepom.

Prešao je krilni košarkaš u redove turskog Bahčešehir, ali se još jednom osvrnuo na boravak u crno-belom dresu.

- Nije funkcionisalo. Svakako razočaravajuća sezona za svakog od nas, pa smo se i razišli na kraju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

O saradnji sa Željkom Obradovićem je imao samo reči hvale.

- On je perfekcionista, uvek pokušava da nauči igrače i pokaže im specifičan način igranja košarke, koji je ujedno i najefikasniji, a donosi trofeje i medalje kojih je on mnogo osvojio. Zna kako se pobeđuje i pokušao je to da implementira prošle sezone, kao i svake do sada u karijeri. Bio je profesionalan od A do Ž, svaku utakmicu. Svaka utakmica znači, svaka je bitna i svaku pokušavamo da pobedimo. Ali, takođe i da predstavimo Partizan i navijače. Ovo je bila velika lekcija za mene svakako i stvari koje sam naučio će mi značiti dalje u životu. Na kraju smo pružili ruke i postoji uzajamno poštovanje između nas. Bilo je zanimljivo.

Obradović Marko Metlaš
 

Za kraj je Ponitka otkrio i kako je došlo do toga da završi u Turskoj.

- Pričao sam sa Nemanjom Bjelicom i trenerom Dejanom Radonjićem koga znam iz Panatinaikosa. On je vrlo profesionalan. Zna šta može da očekuje od mene i kako mogu da doprinesem. Bio je vrlo pozitivno nastrojen da dođem u tim. Rekao je da imamo još zajedničkih ciljeva koje treba da ostvarimo i da ću biti od pomoći. Znam trenera i kako radi, znam sistem tako da je ovo bila laka odluka za mene - predočio je Poljak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading