SELEKTOR AMERIKE PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE SRBIMA POSLE PORAZA Ovo niko nije znao: Samo ću jednu stvar da kažem, neću da ulazim u razloge

19:54 | 17-08-2024

Košarka 0

Još jednom je pokazao kakva je ljudina.

epa

Mnogo puta je u životu Stiv Ker pokazao da je dobar čovek. To se najbolje videlo posle smrti legendarnog Dejana Milojevića, kada je u više navrata nosio majicu sa natpisom "brate".

OVO NEMA SMISLA Ameri su dobili Srbiju, ali u timu sve GORI zbog jedne odluke Stiva Kera

Ovoga puta, priču o tome koliko je selektoru Sjedinjenim Američkim Državama i treneru Golden Stejt Voriorsa fer-plej važan je ispričao doktor reprezentacije Srbije, Dragan Gaga Radovanović:

 - Sve ste videli, ima tu različitih priča koje idu. Naravno, ostaje jedan veliki žal.  Amerikanci su sami rekli da im je to najbolji drim tim u istoriji. Naš tim je odigrao najbolju reprezentativnu utakmicu, bar koju sam ja gledao u reprezentaciji za 24 godine. Bili smo nadomak uspeha - rekao je Radovanović, gostujući u Jutarnjem programu RTS, pa dodao:

 - Neću da ulazim u razloge, ali ću samo jednu stvar da kažem. Kada smo završili sve, tri fizioterapeuta i ja smo izašli ispred dvorane kod službenog ulaza, a levo od nas je bio stručni štab američke reprezentacije. Stiv Ker, njihov selektor, uzeo je iz frižidera četiri konzerve piva i došao kod nas i obratio nam se: "Samo želim da vam kažem da mi je mnogo žao što ste izgubili, vi ste veliki tim, koji igra fantastičnu košarku i želim vam sve najbolje". Time je najbolje opisana utakmica od strane čoveka koji je selektor SAD - poručio je Radovanović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading