OTVORIO DUŠU Anđušić otkrio šta je rekao Željku Obradoviću

10:48 | 19-08-2024

Košarka 0

Danilo Anđušić je iskreno govorio o periodu u Partizanu...

alo

Anđišić je istakao da se samo lepe stvari pamte u crno-belom dresu.

- Trudiću se maksimalno da bude tako, da pamtim samo lepe stvari. Već sam rekao Željku da sam stvarno mnogo srećan, iako možda zvuči kao kliše, što sam sarađivao sa njim. Jedan od ciljeva u karijeri bio mi je da sa radimo zajedno, uz sve dobre i loše trenutke koje smo imali on i ja... Opet, jako mi je drago što smo radili zajedno, tako sam zaokružio priču, radio sam sa maltene svim našim vrhunskim trenerima što je veliko iskustvo. Ispunio sam san i ne želim da žalim ni za čim - rekao je Anđušić za "Mozzarsport".

Na kraju je došlo do zaključak da hemija u ekipi nije bila kao prošle sezone.

”Nije, definitivno nije. Kad to kažem, ne mislim u smislu da smo se svađali, da nismo pričali jedni sa drugima. Svi koji su došli tokom prošlog leta su sjajni momci. Pi Džej, Frenk, Poni... Sa svima sam u komunikaciji. Nismo isti karakteri, nismo se prosto uklopili, kao što je to bilo godinu pre sa Lesorom, Jamom, Papapetruom i Danteom”.

Danilo je iznenađen odlukom Partizana da promeni ceo tim za novu sezonu.

”Iskreno, iznenađuje me. Svi su očekivali remont ekipe, posle onakve sezone. Rekao sam – bila je neuspešna i tu nema šta da se krije. Neuspešna je bila u svakom smislu. Trebalo je da se desi remont ekipe, da bi se nešto uradilo. Da li sam očekivao u ovolikoj meri? Nisam. Ali, verujem da će Partizan i Željko da naprave dobar tim za sledeću sezonu, da će napraviti bolje rezultate.

Anđušić će naredne sezoni biti član Dubaija, tima koji će prvi put igrati u ABA ligi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading