POKUŠAĆEMO DA DOBIJEMO LICENCU NA TRI GODINE Željko Obradović oduševio navijače Partizana

21:25 | 19-08-2024

Košarka 0

Na ceremoniji u "MTS dvorani" predstavljen je tim Partizana za sezonu 2024/25.

Žoc

Posle obraćanja predsednika Ostoje Mijailovića i pojedinačnog predstavljanja igrača, navijačima se obratio i trener Željko Obradović.

"Da si sve prošao, sve video... Važi. Prelepe stvari, pomeraamo granice. Još jednom želim da se zahvalim svim ljudima u organizaciji predivne večeri", rekao je Obradović i dodao.

"Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji na izvanrednim igrama i na fantastičnom rezultatu. Čestitke idu svim igračima, stručnom štabu, predsedniku KSS, našem Saši Daniloviću. Kariju Pešiću. Naravno, moraću da istaknem našeg kapitena koji nam se vratio, Vanji. Čestitam naravno Aleksi, koji je bio do skoro sa nama, igrao je izvanredno i još dvojici momaka koji su deo istorije Partizana, Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov. Čestitke i svim ostalim igračima. Ogroman uspeh, učinili su nas ponosnim", rekao je Željko.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najavio je i da će Partizan probati da dobije licencu na tri godine. 

"Ponovo ćemo biti jedan od najmlađih timova u Evroligi. Hvala Ostoji Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da budemo konkurentni. Probaćemo sledeće godine da dobijemo licencu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu". 

 

Komentari(0)

Loading