ČOVIĆ NA PRIPREMAMA ZVEZDE: Važan period i temelj za sve ono što sledi

17:25 | 21-08-2024

Košarka 0

Prvi čovek Zvezde posetio ekipu na pripremama.

tanju

Košarkaši Crvene zvezde su u ponedeljak u Staroj Pazovi počeli pripreme za novu sezonu, a danas ih je posetio i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

"Crveno-beli" će se u Staroj Pazovi pripremati do nedelje. Ekipa će od danas biti kompletna, pošto će se timu priključiti Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa za reprezentaciju Srbije na OI u Parizu.

Crvena zvezda je saopštila da se Čović u razgovoru sa trenerom Janisom Sferopulosom i igračima informisao o toku priprema i uslovima, koje tim ima u Staroj Pazovi.

- Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske, jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku, koju imaju od svih nas iz kluba - izjavio je predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je danas posetio ekipu "crveno-belih" na pripremama u Staroj Pazovi.

tanjug Tanjug
 

On se upoznao sa najnovijim pojačanjima Zvezde Ajzeoom Kenanom, Kodijem Miler Mekintajerom i Majkom Daumom.

- Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna. I da kupuju sezonske karte, jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona - rekao je Čović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaši Crvene zvezde će do početka nove sezone odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. "Crveno-beli" će 28. avgusta na Palama igrati sa Jahorinom.

Zvezda će potom odigrati dva zatvorena meča u Beogradu protiv Igokee (31. avgust) i Hapoel Jerusalima (5. septembar).

Crvena zvezda će 10. septembra gostovati Olimpijakosu u Pireju, a potom će od 12. do 14. septembra učestvovati na VTB Kupu u Moskvi.

"Crveno-beli" će u prvom kolu regionalne ABA lige gostovati ekipi Dubaija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading