"ŽOC ME JE TO ZAMOLIO BAREM ČETIRI PUTA OVE GODINE" Naneli otkrio šta je Željko tražio od njega

15:23 | 22-08-2024

Košarka 0

Trener crno-belih želeo da Amerikanac završi karijeru u Partizanu

Džejms Naneli

Partizan se juče zvanično oprostio od Džejmsa Nanelija i obavestio je javnost da saradnja sa Amerikancem neće biti nastavljena.

Prethodno je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović istakao da je protiv Nanelija pokrenut disciplinski postupak i da zbog toga ugovor sa njim nije produžen, a nedugo zatim se oglasio i američki košarkaš i javno se obratio Mijailoviću.

- Ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja, ma daj. Hajde da ne pričamo o pravailima i propisima. Ne možeš ovo da kažeš, a da me ne plaćaš dve godine na vreme. Pretpostavljam da propisi i ugovori važe samo ako ih se igrači ne pridržavaju? Zaustaviću se ovde - poručio je Naneli.

On je odmah dobio veliku podršku navijača,a jedan od njih je na Nanelijevom Instagram profilu poručio da mu je jako žao što je otišao iz kluba i da ga je video kako završava karijeru u dresu crno-belih.

Veoma brzo nakon toga se Naneli ponovo oglasio i otkrio je šta je Željko Obradović tražio od njega.

- Žoc me je barem četiri puta ove godine zamolio da ostanem sve dok ne odlučim da se penzionišem, ali dobro sad!

Do toga na veliku žalost navijača Partizana neće doći i Naneli je sada slobodan u izboru nove sredine. U dresu crno-belih je proveo dve sezone i za to vreme je postao miljenik "grobara".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading