BOMBASTIČNA VEST IZ SAD Kaboklo posle epizode u Partizanu odlazi u NBA?

12:42 | 27-08-2024

Košarka 0

Kakve vesti dolaze iz Sjedinjenih američkih država

alo

Prošlosezonski košarkaš Partizana, Bruno Kaboklo mogao bi vrlo lako da završi u NBA ligi, pošto se trenutno nalazi na treninzima sa Golden Stejt Voriorsima! 

Iza njega je sjajan turnir na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je igrao četvrtfinale sa Brazilom protiv Sjedinjenih Američkih Država i tu je sigurno "zapao" za oko skautima iz NBA franšiza. 

Podsetimo, on je krajem prošle sezone naprasno napustio Partizan tokom Košarkaške lige Srbije i otišao bez dozvole u Orlando u SAD, a od tada njegov status nije u potpunosti definisan i čeka se odluka FIBA o ovom slučaju, što je naglasio sportski direktor Partizana, Zoran Savić. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ASTRONOMSKA PONUDA Hapoel daje 1.7 miliona evra za Partizanovog igrača?

- Situacija sa Brunom je potpuno drugačija u odnosu na Nanelija. To je igrač koji je napustio tim pred finale KLS, a pre toga je davao intervju pričajući o tim mečevima. Koji je razlog svega toga, ne bih da ulazim u tu priču. Sada smo u situaciji da čekamo odluku FIBA. Nama je stigao zahtev iz Kolumbije za LOC (Letter of Clearance) što dovoljno govori o čemu se radi. Mi smo naravno to odbili. Igrač je potom izneo svoje argumente kod FIBA, mi smo svoje i sada se čeka odluka. Ali, svaka odluka koja u ovom slučaju nije u korist Partizana bi bila veliki presedan jer bi to značilo da svaki igrač u bilo kom klubu može samo da odluči da napusti tim bez posledica - rekao je Zoran Savić.

Kako je njegov agent rekao za Sports Channel, on radi sve što je u njegovoj moći da se vrati u NBA ligu i trenutno radi sa Ratnicima.  

- Trenira sa Voriorsima i nastaviće to da radi sve do četvrtka sa ciljem dobijanja ugovora. On veruje da će u tome da uspe. U kontaktu je i sa Hapoelom iz Tel Aviva. Pregovori sa Janaijem protiču u najboljem mogućem tonu i to je takođe opcija - rekao je agent, a prenela je grčka Gazeta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading