OBJAVLJENE PRVE KVOTE ZA EVROLIGU Kakve se šanse daju Partizanu i Zvezdi?

11:42 | 28-08-2024

Košarka 0

Mogu li naši predstavnici da ostvare dobar rezultat?

Evroliga

Nova sezona Evrolige je sve bliža i očekuju nas velika uzbuđenja u predstojećoj sezoni. Navijači Partizana i Crvene zvezde imaju velika očekivanja s obzirom na to da su i jedni i drugi sastavili veoma kvalitetne timove.

Prema svetskim bukmejkerima, već sada su poznati favoriti i kvote oko mesec dana pred start takmičenja, pa tako možemo videti ko je bolje rangiran od večitih i kome se daju najveće šanse za osvajanje.

Prvi favorit za titulu je aktuelni šampion Evrope Panatinaikos sa kvotom 4.5, dok je na drugom mestu prošlosezonski finalista Real Madrid sa kvotom 5.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Olimpijakos (6) je trećeplasirani, potom slede Fenerbahče (8), Monako (9), Barselona (10), Efes (19) i Milano (23).

Prvi srpski klub na ovoj listi je Partizan. Crno-beli se nalaze na devetom mestu sa kvotom 26, dok je Crvena zevzda jedno mesto ispod i kvota na crveno-bele je 29. 

Slede Virtus (41), Baskonija (51), Makabi (51), Bajern (67), Žalgiris (101), Pariz (101), Asvel (151) i poslednjeplasirana je ekipa Albe (251).

Nova evroligaška sezona počinje trećeg oktobra, a što se tiče naših predstavnika, Partizan će u prvom kolu gostovati Baskoniji, a Zvezda će gostovati Parizu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading