HIT IZJAVA LEGENDARNOG SALETA Đorđević se iznenadio pitanjem: Partizan ili Zvezda? Oni su mi rekli...

18:12 | 31-08-2024

Košarka 0

Legenda ostaje legenda.

metlas

Jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, Aleksandar Đorđević, našao se u zanimljivoj situaciji. Naime, njemu su deca postavljala pitanja u vezi sa igračkom karijerom, a neka od njih su bila urnebesna, jer su očigledno previše mala da bi se sećala legendarnog Saleta.

HAOS U JOKIĆEVOM TIMU ZBOG BROJA NA DRESU Oglasio se legendarni košarkaš i zaustavio pljuvačinu po društvenim mrežama

Primera radi, jedan mališan je pitao da li mu je bilo bolje u Partizanu ili Crvenoj zvezdi, ne znajući da Đorđević igrao samo za crno-bele:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nisam ja bio u Zvezdi. Bio sam u mladim selekcijama, ali oni su rekli da nisam talentovan i otišao sam posle toga u klub za koji sam navijao.

Nekadašnji selektor "orlova" je pričao i o svojim idolima iz mladosti:

- Kada sam bio tvojih godina, oko 11-12 godina, moji idoli u mladosti su bili Moka Slavnić i Dragan Kićanović. Oni su bili tandem bekovski u reprezentaciji tada i to je bila 1978. godina, kada smo igrali kao Jugoslavija Svetsko prvenstvo i osvojili smo zlatnu medalju. Ja sam sa svojim ocem gledao tu utakmicu u tri u noć i rekao sam mu da želim da budem reprezentativac kao i oni.

Jedno od pitanja je bilo koliko se dugo Đorđević bavio košarkom:

- Pa sad koliko dugo, to je oko 15 godina, a trenirao sam od 10. godine do 37. Sa oko 16 godina sam bio u prvom timu Partizana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading