PONOVO ĆE SE PLESATI SAMBA U BEOGRADU Miljenik "delija" spreman da ponovo izaziva erupcije u "Areni": Ovo ovde je sada moj dom

07:00 | 05-09-2024

Košarka 0

Reprezentativac Brazilaca se odmorio i napunio baterije za izazove koji su pred šampionom Jadrana. Na prvom treningu sačekao ga je veliki broj novih saigrača, a on je izneo utiske o novajlijama i sezoni koja je pred Zvezdom.

Jago dos Santos

 

Jedan od miljenika navijača i igrač koji je prethodne sezone svojim poenima rešavao mnoge utakmice, između ostalog i derbi protiv Partizana, Jago Dos Santos, spreman je za novu sezonu sa Crvenom zvezdom.

Reprezentativac Brazila se odmorio i napunio baterije za izazove koji su pred šampionom Jadrana. Na prvom treningu sačekao ga je veliki broj novih saigrača, a on je izneo utiske o novajlijama i sezoni u kojoj navijači imaju velika očekivanja od svojih ljubimaca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jago dos Santos Alo/ Marko Metlaš

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sve je jako dobro, jer znam da su ovi igrači koji su došli dobri i da su došli da nam pomognu u sezoni. A mi koji smo ostali ovde od prošle sezone, spremni smo da unapredimo našu igru za ovu sezonu - započeo je Jago.

Tokom leta pojavila se informacija da će Jago napustiti Zvezdu i preći u ruski Uniks, međutim to se nije desilo.

- Osećam se srećno, veoma sam srećan ovde. Osećam da sada imam dom ovde. Volim košarku, volim kako igramo ovde, kakvu atmosferu prave navijači, kako bodre tim i podržavaju ga i ostaju uz ekipu. Bio je to lak izbor za mene - rekao je plejmejker.

Prethodnui sezonu okončao je kao MVP, odigrao je neke jako važne utakmice i ubacio krucijalne poene u bitnim utakmicama, a u novoj sezoni ima samo jedan cilj.

Jago Dos Santos FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr
 

- Da odem u plej-of Evrolige. Za mene je to važno. Prošle godine sam igrao vrlo dobro u finalu jer je tim bio dobar. Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro. Zato moram da odem u plej-of i ostanem u najboljem timu u ligi - nastavio je Jago.

Ponovo će deliti parket sa Milošem Teodosićem što je Brazilcu jako važno.

- To je veoma važno jer Teo je Teo. Gledam šta radi van terena. Gledam šta radi na terenu. Za mene je to veoma, veoma važno. Sada imam Tea od prošle sezone, imam Mekentajera sada, imam Ajzeu... Treba mi ovo, ne samo za moj košarkaški život, već i za Jaga, za moj život - završio je Brazilac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading