Alta Banka nastavlja da podržava sport kroz sponzorstvo KK Crvena zvezda

13:14 | 05-09-2024

Košarka 0

ALTA Banka, sa ponosom se pridružila listi sponzora košarkaškog kluba Crvena zvezda. Ova saradnja dodatni je pokazatelj kontinuirane posvećenosti ALTA Banka društveno odgovornim aktivnostima među kojima je i pružanje podrške sportu i promocija zdravog načina života, u zajednicama u kojima posluje

Zvezda

- U ALTA Banci prepoznali smo značaj sporta kao jednog od ključnih faktora za razvoj mladih u Srbiji i

izgradnju jačih i zdravijih lokalnih zajednica. Upravo iz tog razloga, čast nam je što imamo priliku da
podržimo rad KK Crvena zvezda i omogućimo bolje uslove za košarkaše kojima je sport život“, izjavio
je dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke.

Saradnja sa KK Crvena zvezda predstavlja još jedan važan korak ALTA Banke ka jačanju društvene odgovornosti kompanije. „Bilo da je reč o sportu, kulturi ili obrazovanju, programi društvene odgovornosti ključni su deo poslovanja ALTA Banke i podrazumevaju dugoročnu i iskrenu posvećenost zajednicama u kojima poslujemo“, poručili su iz ALTA banke.

Osnovan pre skoro 80 godina, KK Crvena zvezda jedan je od najprestižnijih košarkaških klubova u našem regionu, sa više od 20 titula šampiona države i brojnim legendarnim članovima koji su osvajali medalje na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenjima. Saradnja sa posvećenim sponzorima, kao što je ALTA Banka, omogućiće klubu dodatna sredstva za saradnju sa mladim talentima i poboljšanje uslova za njihov dalji razvoj kao i pružiti vetar u leđa za nove pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading