ŠENGELIJA O "VEČITIMA" Zvezdu je preskočio, Partizan nahvalio

18:45 | 06-09-2024

Košarka 0

Gruzin govorio o novoj sezoni u Evroligi.

Tornike Šengelija

"Jurila" je Crvena zvezda Tornikea Šengeliju prošlog leta. Nije se obistinilo da Gruzin provede makar jednu sezonu u Beogradu, međutim svakako ima ogromno poštovanje i za crveno-bele i za Partizan.

Na memorijalnoj utakmici posvećenoj Draženu Petroviću u Zagrebu, krilni centar Virtusa je govorio pred novu sezonu Evrolige.

O Crvenoj zvezdi i potencijalnom prelasku nije želeo.

- Sledeće pitanje - bilo je sve što je rekao Gruzin za Mozzart sport.

Ali, o Partizanu je bio daleko opširniji. Posebno zato što su crno-beli doveli ovog leta njegovog dojučerašnjeg saigrača iz Virtusa Ifea Lundberga.

- Dobili su jednog od najboljih, bekovska linija koju je napravio Partizan je jedna od najboljih u Evropi. Posebno Ife, igrao je neverovatno prošle sezone, posebno protiv Partizana, rešio je tu utakmicu. Imaju pravog čoveka zasigurno.

toko šengelija EPA-EFE/David Aguilar
 

Zanimljivo je da je Šengeliji u reprezentaciji Gruzije selektor Srbin - Aleksandar Džikić sa kojim je i više nego zadovoljan.

- Sviđa mi se dosta. Njegovo košarkaško znanje je veliko. Nismo proveli mnogo vremena zajedno, ali sviđa mi se način na koji trenira. Nadam se da ćemo imati bolju i svetliju budućnost - predočio je Šengelija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading