POSTOJALI SU KONTAKTI, ALI... Vladimir Lučić progovorio o povratku u Partizan

12:07 | 07-09-2024

Košarka 0

Ima ugovor još godinu dana sa Bajernom

Vladimir Lučić

Srpski košarkaš Vladimir Lučić govorio je o neostvarenom povratku u Partizan.

Sada već 35-godišnji Lučić je nastupao za Partizan od 2008. do 2013. godine, a praktično otkad je otišao mediji i navijači pokušavaju da ga vrate u crno-beli dres.

Ranije ove godine pomoćni trener crno-belih Vladimir Androić otkrio je da je Partizan pokušao da vrati Lučića, ali do toga na kraju nije došlo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Imam ugovor još godinu dana sa Bajernom. Neki su mi prosledili tu izjavu, čak i Leo Vesterman, mada ne znam odakle njemu (smeh). Izjava nije bila do kraja definisana i mogu samo da kažem da je ovo bilo zaista prvo leto da su postojali neki kontakti, ali ja sam i dalje igrač Bajerna - rekao je Lučić za "Basketballsphere".

Četvorostruki šampion ABA lige sa crno-belima apostrofirao je jednu stvar koja može da bude ključna u sezoni 2024/25.

- Sigurno da će biti potrebno da prođe određeni period i da se naviknu i na Beograd i na navijače i na celokupni pritisak koji nosi grb Partizana. Nadam se da će u što kraćem roku uraditi sve kako treba. Nastavak sezone zavisiće i od toga kako startuju. Posebno, od rezultata u prvim derbijima koji će se igrati", rekao je Lučić i zaključio:

- Uvek pričam, poučen iskustvom igranja u Partizanu, derbi u Beogradu, bez obzira na Košarkašku ligu Srbije, ABA ligu, Kup ili Evroligu, u kojoj, istina, nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde tada, je nešto što menja sezonu na jednu ili na drugu stranu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading