LESOR NE ZABORAVLJA CRNO-BELE Partizan je klub koji mnogo volim, želim im sve najbolje

17:48 | 08-09-2024

Košarka 0

Francuski košarkaš Matijas Lesor govorio je o pojačanjima u Panatinaikosu i Olimpijakosu, kao i o Partizanu

lesor

Sjajni centar je sa velikim uspehom nastupao za crno-bele i od tada mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, te je iz Partizana prešao u Panatinaikos.

On je u razgovoru za "Basketball Sphere" govorio o pojačanjima koja su doveli Panatinaikos i Olimpijakos, a takođe se dotakao i Partizana.

- Maltene nova ekipa, imamo nekoliko novih igrača pa je sve drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Sve je to izazov za ekipu, moramo da se borimo za minute. Džedi Osman je sjajan i nadam se da će se pokazati kao veliko pojačanje - rekao je Lesor, a pored Osmana su stigli Omer Jurceven i Lorenzo Braun.

Najveći rival Olimpijakos je doveo nekoliko fantastičnih pojačanja. U Pirej su stigli Saša Vezenkov, Evan Furnije, Kinan Evans...

- Olimpijakos je imao sjajno leto u smislu pojačanja i lično su shvatili naše osvajanje Evrolige i šampionata Grčke pa su zato pojačali ekipu najbolje što su mogli. Videćemo kako će se razumeti, posebno sa Jorgosom Barcokasom - poručio je Lesor.

Neizbežan deo razgovora bio je vezan za Partizan.

- Partizan je tim koji mnogo volim i želim im sve najbolje, ali da ne budu volji od nas. Imali su zanimljivo leto i doveli neke interesantne igrače pa sad imaju i šut i plejmejking i kreativnost i odbranu. Sve je lepo posloženo pa mislim da mogu da pobeđuju i da će kliknuti. Videćemo kako će Željko Obradović sve da adaptira na svoj sistem. Moj brat Frenk Nilikina je tamo i želim mu sve najbolje - rekao je Francuz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading