ISPOVEST ŽELJKA OBRADOVIĆA Legendarni stručnjak doživeo nešto što odavno nije: Sedam srpskih igrača...

23:07 | 10-09-2024

Košarka 0

Zanimljiva izjava šefa stručnog štaba crno-belih.

žoc

Ne dešava se često da jedan klub promeni čitav sastav, a da pritom ne promeni trenera. Ovo se dogodilo Partizanu i treneru Željku Obradoviću, koji je mnogo puta ponovio da je spomenuti potez crno-belih bio neophodan.

ZVEZDA I PARTIZAN TRAŽE KRILNOG CENTRA Na tržištu se upravo pojavio jedan kvalitetan

Gostujući u podkastu "X&O's CHAT" kod poznatog komentatora Edina Avdića, popularni Žoc je otkrio jednu pozitivnu stvar u vezi sa novim igračima Partizana:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Postoji jedna stvar zbog koje sam presrećan. Prvi trening koji smo imali, sedam srpskih igrača, ovih mladih, svi su ostali da šutiraju kad sam završio trening… I stranci. Ali, Boga mi, na kraju su svi oni ostali da šutiraju. To se meni za ove tri godine u Partizanu nije dogodilo. Posvećenost… - rekao je legendarni Čačanin, pa nastavio:

- Bilo je nekih igrača koje smo molili da dolaze kad je slobodan dan, a oni nikad nisu došli. Kako ćeš da postaneš šuter? Kad završimo trening, ja dam zadatak da se ubaci 100 šuteva, a oni me gledaju i kažu: “A zašto 100?”. Najbolji koje sam trenirao su svako jutro dolazili i ubacivali po 500 šuteva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading