NAVIJAČI SU POLUDELI OD BESA Lebron isprozivao Srbiju jednom rečenicom

08:53 | 21-07-2024

OI24 0

Selekcija Južnog Sudana predvođena Karlikom Džonsom, verovatno novim igračem Partizana, je na poluvremenu imala i 14 poena prednosti.

Lebron Džejms

 

Košarkaši SAD-a savladali su posle drame i preokreta selekciju Južnog Sudana u okviru priprema za Olimpijske igre sa 101:100, a Lebron Džejms je arogantnim ponašanjem iznervirao navijače Srbije.

Selekcija Južnog Sudana predvođena Karlikom Džonsom, verovatno novim igračem Partizana, je na poluvremenu imala i 14 poena prednosti. Džons je imao šut za pobedu koji nije uspeo da pogodi, pa su se Amerikanci izvukli i izbegli blamažu. Lebron Džejms je pogodio i ostavio Sudancima osam sekundi da odlučuju o svojoj sudbini. Na kraju je Karlik Džons promašio za pobedu, iako je imao tripl-dabl učinak na ovom meču. 

Lebron Džejms je bio u centru pažnje i nakon utakmice. Pravio se pametan i provocirao Srbiju koju je Amerika pre nekoliko dana pobedila u Abu Dabiju 105:79.

- Da budem iskren više volim ovakve utakmice nego razbijanja. Volim da budem testiran, volim da budem testiran, to su najbolje utakmice - ponavljao je Džejms, a svima je jasno da je aludirao na prethodne mečeve kada su razbijali rivale.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading