STRAŠAN SKANDAL Navijači Novaka Đokovića optuženi da targetiraju i mrze Nadala

09:00 | 26-07-2024

OI24 0

Oni baš nemaju meru...

Nadal i Đoković

Ceo svet želi da vidi duel Novaka Đokovića i Rafe Nadala u Parizu, ali... I pored "otrovnih strelica" ova dva igrača su uvek imala poštovanja jedna prema drugom. Sada kako da se pravi neka zla krv.

Poznati teniski portal "tennis365.com" objavio je u četvrtak jedna sramotan tekst u kom su direktno prozvali navijače Novaka Đokovića, a sve zbog informacije vezane za povredu Rafaela Nadala!

Pomenuti portal je u naslov stavio da "Navijači Novaka Đokovića preziru Nadala"... Otišli su baš daleko i to bez neke potrebe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Razlog za to jeste izjava Rafinog trenera Karlosa Moje da nije siguran hoće li Nadal igrati dubl sa Karlosom Alkarazom zbog problema sa povredom. 

- Vest da se Nadal muči sa povredom inspirisala je predvidljivu reakciju nekih Đokovićevih navijača, jer su sugerisali da Španac rano pravi izgovore pre potencijalnog sukoba sa Đokovićem. Priče koje otkrivaju Nadalovu povredu bile su pune komentara Đokovićevih pristalica koji "targetiraju" Nadala, ali šira teniska zajednica će se nadati da ćemo imati priliku da vidimo Đokovića protiv Nadala poslednji put na olimpijskoj sceni.

Sve je otišlo predaleko...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading