NEPRIJATNE SCENE U PARIZU Takmičarki pozlilo u Olimpijskom selu

10:54 | 26-07-2024

OI24 0

Reagovala Hitna pomoć

Olimpijske igre

Gimnastičarka Levi Jung Ruivivar, doživela je tešku alergijsku reakciju zbog koje je morala da reaguje Hitna pomoć. Predstavnica Filipina, a nekada članica tima SAD ima alergiju na orašaste plodove, ali je na društvenim mrežama istakla da ne veruje da je unela alergen.

- Na putu do centra za lečenje, simptomi moje alergije su se brzo pogoršali. Disanje mi je postalo znatno otežano, grlo se počelo stezati, grudi su me svrbile, i imala sam ozbiljno oticanje - izjavila je Jung-Ruivivar.

Nosila je sa sobom svoj EpiPen i ubrizgala ga je dok je pokušavala da pronađe hitnu medicinsku kliniku u Selu. Na kraju je morala da pozove hitnu pomoć.

Jung-Ruivivar je izjavila da joj je ovo bila tek druga anafilaktička reakcija. Dobila je medicinsku pomoć i sada je spremna za takmičenje u kvalifikacionom krugu u nedelju.

- Samo želim da obavestim sve da sam 100% sigurna i zdrava. Mišići su mi umorni i definitivno je ovo uticalo na moje telo, ali radim sve što mogu da se oporavim i nastupim na najboljem mogućem nivou.

Levi Jung-Ruivivar ima 18 godina, a 2022. godine je dobila dvojno državljanstvo zbog filipinskih korena i odlučila je da se takmiči kao individualni takmičar za Filipine na Olimpijskim igrama u Parizu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading