PA KAKO DRUGAČIJE? Novak je deo olimpijske elite

13:41 | 26-07-2024

OI24 0

Novak će se posebno pratiti u Parizu

Novak

Britanski BBC objavio je listu učesnika koje treba posebno pratiti na Olimpijskim igrama u Parizu. Među njima se nalazi i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. Britanci u svom tekstu ističu zbog čega treba posebno obratiti pažnju na nastup srpskog tenisera.

- Olimpijsko zlato je jedina velika nagrada koja nedostaje u kolekciji 24-strukog grend slem šampiona Đokovića. Nije krio da mu je ovogodišnji glavni cilj da bude na podijumu u Parizu - počinje BBC priču o srpskom asu.

- U Tokiju, kada je bio na putu za 'zlatni slem' (sva četiri glavna turnira plus olimpijsko zlato) izgubio je od konačnog šampiona Aleksandra Zvereva u polufinalu, a takođe je poražen u meču za bronzanu medalju (predao meč, prim. aut) - dodaje se.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Đoković ima istoriju oporavka nakon nedaća i od njega se očekuje da se ovog puta nahrani od tog ogromnog razočaranja - ističe britanski medij.

- Ali 37-godišnjak nema najbolju godinu, nije uspeo da osvoji titulu i više ne sedi na vrhu svetske rang liste. Povreda je prekinula njegovo učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske pre četvrtfinala i, iako je ovog meseca stigao do finala Vimbldona sa steznikom na kolenu, Karlos Alkaraz ga je sveobuhvatno nadigrao.

Međutim, ako je u formi, napredak u odnosu na bronzu koju je osvojio u Pekingu 2008. mogao bi biti na vidiku - piše u tekstu BBC-ja o Đokoviću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading