PLANETA ŠOKIRANA SVEČANOM CEREMONIJOM Otvaranje Olimpijskih igara zgrozilo mnoge, oglasio se čuveni milijarder: Krajnje nepoštovanje prema hrišćanima

12:12 | 27-07-2024

OI24 0

Letnje Olimpijske igre počele su u Parizu!

Pariz

Svečana ceremonija održana je sinoć u glavnom gradu Francuske. 

Na reci Seni upriličen je pravi spektakl kada je prodefilovalo preko 200 zemalja sveta na brodovima, među kojima i delegacija Srbije koja broji 113 olimpijca. 

Ali, svečana ceremonija je odjeknula daleko u javnosti, i dok se nekima dopala, neki baš i nisu bili oduševljeni onim što su videli. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Mnogi mediji širom sveta, šokirani su onim što su videli sinoć i uglavnom negativno komentarišu dešavanja iz glavnog grada Francuske. 

Ovo je inače, prva ceremonija koja je održana na otvorenom prostoru. 

- Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu pokazala je kolaps civilizacije i hrišćanske kulture u zapadnoj Evropi - transvestiti su prikazali Tajnu večeru - piše grčki portal "Pronjuz".

SVAKA ČAST Sjajna Milica srušila Slovenku i nastavlja put ka medalji u Parizu

- Znajte da to ne govori Francuska, već leva manjina, spremna na svaku provokaciju - napisala je Marion Marešal, nećaka Marin le Pen, obraćajući se svim hrišćanima u svetu koju su uvređeni ceremonijom otvaranja.

Ceremoniju je komentarisao i američki milijarder Ilon Mask.

- Ovo je bilo krajnje nepoštovanje prema hrišćanima - napisao je na društvenoj mreži Iks na objavu prizora dreg kraljica koji je trebalo da podseti na "Tajnu večeru". 

Finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom otvaranje Olimpijskih igara je opisao kao ceremoniju zatvaranja čovečanstva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading